خواص نعناع دم کرده در طب سنتی

خواص نعناع دم کرده ، فواید نعناع دم کرده ، فواید نعناع خشک دم کرده ، خواص درمانی نعناع دم کرده ، خواص دم کرده نعناع خشک ، خواص دم کرده نعناع تازه ، خواص نعناع دم کرده چیست ، فواید نعناع دم کرده ، مضرات و خواص نعناع دم کرده ، فواید دم کرده ی نعناع ، خواص دم کرده نعناع ، خواص دارویی نعناع دم کرده ، خواص دمنوش نعناع

آشنایی با خواص نعناع دم کرده در طب سنتی و اسلامی

خواص نعناع دم کرده ، خواص نعناع دم کرده چیست ، خواص دمنوش نعناع ، خاصیت نعناع دم کرده

در این مطلب از سایت جسارت به خواص نعناع دم کرده می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.نعناع یک گیاه بسیار مفید است و دارای خواص مختلفی می باشد.این گیاه را می شود دم کرد و میل نمورد.در این مطلب با خواص نعناع دم کرده آشنا می شویم

افزاینده هورمون‌های زنانه، کاهنده هورمون‌های مردانه، ضدپرمویی، نشاط‌ آور. مقداری برگ نعناع تازه را در قوری چینی ریخته، آب جوش به آن بیفزایید و بگذارید روی بخار سماور دم بکشد.می‌توان از مخلوط پنج گرم نعناع خشک و نیم لیتر آب نیز استفاده کرد. زیاده‌روی و مصرف پشت سر هم آن مضر است.

عناع گیاهی است با خواص دارویی و درمانی بسیار شگفت انگیز که در ادامه این مطلب به کاربردهای این گیاه در درمان بعضی بیماری ها پرداخته ایم. با ما همراه باشید و از خواص نعناع آگاه شوید. بهتر است بدانید که نعنا گیاهی است از رده دولپه ای های پیوسته گلبرگ که سردسته تیره نعناعیان و از سبزی های خوراکی است. گفتنی است که این گیاه تمام اسانس ها و خواص پونه را دارد؛ ولی برگ هایش کرک کم تری دارند و بریدگی های کنار برگ های آن بیش تر از پونه و اسانس آن نیز ملایم تر است. در واقع نعنا گیاهی است با ریشه هوایی و ساقه های مستقیم و چهارگوش ، و برگ های آن به طول 3 تا 5 سانتی متر ، متقابل ، نیزه ای یا دوکی است ، حاشیه ی آن دارای بریدگی های عمیقی است ، بریدگی های کناره آن نوک تیز است. کرک برگ های نعنا کم است. نعنا سبز اغلب در سرتاسر جهان کشت می شود. این گیاه در نواحی شمال ایران و اطراف تهران به حالت وحشی و پرورشی می روید.استفتده از نعناع طعم خوبی به قرمه سبزی می دهد

آشنایی با خواص نعناع دم کرده در طب سنتی و اسلامی

نعناع ، خواص نعناع , نعنا

نعناع در ماست

نعنا، یک سبزی معطری با طبیعتی گرم و خشک است و علاوه بر اینکه به صورت خام، یکی از اجزای مهم سبزی خوردن و حتی برخی از سالادهاست؛ به صورت خشک شده هم، ازجمله طعم دهنده های بسیاری از انواع سس ها، ماست های معمولی، ماست های مخلوط مانند برانی و نوشیدنی های صنعتی مانند دوغ به شمار می آید.در ضمن تفت داده آن در روغن نیز یکی از ملزومات غذاهایی مانند انواع آش ها، بعضی خورش ها و خوراک ها مانند خورش کرفس، حلیم بادمجان، کشک بادمجان و مانند اینهاست.علاوه بر اینها، از عصاره آن به عنوان طعم دهنده و خنک کننده دهان در دهان شویه ها، خمیر دندان ها، آدامس ها، آب نبات ها و حتی بعضی شکلات ها و بسیاری از مواد خوراکی و غیرخوراکی استفاده می شود.